Hij is er!

Deze week binnengekomen, de nogal moeilijk verkrijgbare 2SC1971. Hij zal gebruikt worden ter vervanging van de MRF237 die nu ingezet wordt als sturing voor een BLY89. Tevens een schakelende voeding ontvangen t.b.v. de rds en stereo. De bedoeling is dat de BLY89 ongeveer 40-50 Watts gaat uitsturen naar een dubbele BLX15 (die ik ook al heb) wat dan weer een resultaat gaat geven van om en nabij 350 Watts. Kortom, alle ingrediënten om de ether weer te gaan vervuilen met mijn gezeur zijn aanwezig. Nu nog een moderne stereocoder om aan de huidige eisen te gaan voldoen. Om de financiën daarvoor te verwerven ben ik benoemd tot stemmenteller van het stembureau “Voorhof”. Toch leuk dat ik een beetje geholpen wordt om het geluid van de vrije radio weer door de stad te verspreiden.

2 reacties

  • wil on 21 september 2012 22:22 at 22:22

  Casper.

  piff

  ben op zoek naar de software van de spi rds én de software om winamp te laten werken met titels
  De site van spi ligt plat.

  wil je mij deze ff mailen

  gr,

  wil

  • Casper on 24 september 2012 09:15 at 09:15
   Author

  Ja, dat wil ik wel doen, maar dan moet je wel een geldig e-mailadres geven, want wat je nu hebt ingevoerd werkt niet

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.