Een nieuw Blog!

Het oude weblog is te vinden op http://oudblog.interplus.nl

2 reacties

  • Rudolf on 21 mei 2009 13:21 at 13:21

  Hee Casper,
  Een nieuw design WP zie ik.
  Even een vraagje. Ik heb ooit eens inlog gegevens gehad van jouw ftp server, kan ik die weer krijgen? Dan kan ik mijn collectie mp3’s eens wat bijwerken.

  Groetjes,
  Rudolf.

  • Casper on 21 mei 2009 21:21 at 21:21

  Ja, nieuw design inderdaad. Het oude thema was niet meer te beheren omdat ik steeds ge-update heb, en daar wordt het toch wat rommelig van. Dus nu installeer ik alles even weer vers. De FTP-server draait op het moment nog niet, maar dat zal ik komend weekend regelen.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.