blog.interplus.nl op de telefoon

operamini_logo1
Zoals ik gisteren heb aangekondigd ben ik nog even aan het sleutelen geweest. Ik heb ondersteuning voor mobiele browsers toegevoegd. Dat houdt in dat als je nu met je telefoon naar blog.interplus.nl surft, je een voor de telefoon aangepaste site gepresenteerd krijgt. Op dit moment is dat in grote lijnen dezelfde als die je nu ziet, maar ik zal daar op termijn wat voor de telefoon specifieke content op zetten. De site is getest op Opera mini 4.1 en daarin ziet het er goed uit. Maar ook de standaard browsers van Nokia en Sony-Ericsson worden ondersteund.
Dan nog even een technisch verhaal over hoe het werkt. WordPress kijkt welke browser je hebt, en als dat een mobiele browser is, gaat er aan andere stylesheet werken en krijg je daardoor een andere pagina te zien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.