Software update

Zoals je wellicht gemerkt hebt, heb ik de WordPress software ge-update. Je kijkt nu naar versie 2.5 Het is niet helemaal vlekkeloos verlopen, omdat de software die ik voor de foto’s gebruikte niet compatibel is met WordPress 2.5 Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar iets anders. Dat is nu gevonden in de vorm van Lazyest gallery. Bevalt tot nu toe erg goed, en het lijkt erop dat dit ook nog niet helemaal is uitontwikkeld, dus de verwachtingen zijn hooggespannen. Ik ben momenteel bezig de fotomap weer te herstellen maar dat gaat gelukkig erg makkelijk. Foto’s via ftp-uploaden en klaar is Kees. Thumbnails en galleries worden automatisch samengesteld. Ideaal dus.
Verder heeft WordPress 2.5 ook nog een aantal nieuwe opties die ik de komende tijd zal toevoegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.