Ik ben verlost !!!

leveste
Na 5 weken ben ik vandaag eindelijk van mijn gips verlost. Het is een tijdje stil geweest op het weblog, maar de gipsarm was daar de reden van dus ik zal het gebeuren nu weer wat regelmatiger bijhouden. Ik kan al weer met twee handen typen dus dat scheelt alweer. De dokter gaf de boodschap dat over twee weken alles weer volledig genezen is. Ik kon er niet echt een plaatje bij bedenken, dus het logo van de zorggroep maar gekozen.
Ik heb begrepen dat Google overgestapt is op een ander systeem van indexeren, en dat gaat dus inhouden dat ik, teneinde een hogere ranking te verkrijgen, het weblog nog consequenter moet onderhouden. De belangrijkheid van de pagina gaat nu namelijk afgemeten worden aan de actualiteit, en minder aan het aantal links naar de pagina.

1 reactie

    • Moeder op 3 januari 2008 21:56 om 21:56

    Ik had een paar leuke plaatjes voor je ontgipste arm gevonden, maar zoals je weet, kan ik in Vista wel knippen of kopiëren, maar niet plakken.
    Wat betreft het bericht in Nu.nl over vernielingen aan exemplaren van Ford Ka: het zijn inderdaad stomme auto’s, vooral de rode.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.