Y estare contigo cuando triste estas

We zijn gisteren even op kraamvisite geweest bij Stephan. ‘t Was gezellig. Recente foto’s staan op de website van Rudolf en Simone.
Verder maak ik op het moment weinig mee. Best druk aan het werk. Lodewijk is vandaag met Albertine bij oma op het noorderplein op visite geweest. Hij heeft lekker naar Freddie Fender liggen luisteren. Afgelopen weekend heb ik Baby Bach, Baby Mozart, Baby Beethoven en Baby Vivaldi voor hem gedownload. Het moest op de illegale wijze want de cd’s zijn zeer slecht verkrijgbaar. Zeker in Emmen.
stephanlodewijk
Ik heb vanavond nog even aan de schotel geknutseld, maar ik heb geen succes gehad. Ik denk dat ik toch maar het lasapparaat ter hand moet nemen binnenkort en een mooi statief moet gaan lassen.
Ik was na het eten op bed in slaap gevallen. Ik werd om 20.30 wakker toen Albertine en Lodewijk al op de terugreis waren. We kwamen tegelijk thuis aan.


In het vervolg op mijn verhaal om eens wat minder te gaan roken kwam ik een website tegen. Ik weet dat dit soort gegevens snel afgedaan worden als flauwekul, toch wil ik je de site niet onthouden : Klik hier

2 reacties

    • rudolfpietersma op 3 augustus 2007 14:25 om 14:25

    Lekkere jongens op de foto!!
    🙂

  1. Heel leuk om te zien!
    Stephan is een mooi kereltje. En wat is Lodewijk al groot!!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.