President

president
Er komt op het moment niet zo heel veel uit mijn handen. Op het werk gaat het ook helemaal niet. Nouja, ik sleep me er voorlopig maar doorheen. Morgen naar de tandarts. Hij zal er nu wel zijn. Ik heb me er vandaag met erg veel moeite toe kunnen zetten om een televisie te repareren. Das dus weer eentje minder. Verder heb ik vanavond maar eens de President Dwight D. van stal gehaald. Dat is een Amerikaanse bak uit de jaren 70 die ik een paar jaar geleden in Engeland gekocht heb. Ik geloof in Brighton. Ik heb er zelf FM op gemaakt, de klok weer werkend en de verlichting. Nog een beetje afregelen omdat de bandbreedte nog een beetje aan de krappe kant is , maar dat gaat goed komen. Kan er in ieder geval al weer aardig mee zenden en ontvangen.

1 reactie

  1. Hee zal ik de bak ook eens weer aanzetten…?

    Groetjes.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.