Popup-venster

Ik heb toch nog even tijd gevonden om achter de pc te kruipen, en zoals je kunt proberen, is het popupvenster voor de webcam nu ook functioneel. Om de resolutie toch nog wat aangenaam te houden is het erop uit gedraaid dat het kleine venster een gecomprimeerde versie is van het popupscherm, en dus daarmee een formaat heeft gekregen van +/- 14K. Ik denk dat het voor de meeste verbindingen geen probleem zal zijn, maar ik wil toch altijd proberen om de plaatjes i.v.m. de bandbreedte wat beperkt te houden. Dit is het geworden dus.

Volgende project gaat dus worden de cookies voor als je een reactie wilt geven, en het menu zal ik wat gaan uitbreiden. We zullen zien hoe ver we dit weekend komen.

Verder zal ik dan ook nog eens gaan proberen om iets aan de foutmelding te doen, hoewel dat mogelijk meer een probleem is wat ik bij de scriptschrijver van de engine waar dit weblog op draait moet neerleggen, maar ik zal eens kijken wat ik daar zelf aan kan knutselen.

10 reacties

Naar het reactie formulier

  • Rudolf op 20 april 2007 11:50 om 11:50

  Casper,
  Het beste wat je nog kunt doen is het plaatje rechts om daar een stilstaandbeeld van te maken. Dan heb je namelijk minder bandbreedte nodig. Met webcam32 kun je dit uitsekend doen? Kan ik opsturen naar je! Welk programma gebruik je?

  Groet,
  Rudolf.

  • Casper op 20 april 2007 17:02 om 17:02

  Ik gebruik Webcam 2000. Daar ben ik erg tevreden over; erg veel mogelijkheden en makkelijk in het gebruik. Je kunt de verversingssnelheid ook in de timeout van het script aanpassen; dat heb ik nu gedaan; dan heelt je browser in het kleine venster elke 30 sec. een plaatje op en in het grote venster elke keer als er een plaatje geladen is.

 1. testje

  • Casper op 23 april 2007 09:27 om 09:27

  nogmaals een test; nu moet het toch haast gelukt zijn

  • Casper op 23 april 2007 10:12 om 10:12

  nu nog met checkbox

 2. Hé wat goed!
  Koekjes erbij!!!
  :hehe:

  • Casper op 23 april 2007 21:25 om 21:25

  Of het werkt weet ik nog niet dat zien we nog.

 3. Het werkt iig niet wanneer je eerst op preview klikt en daarna teruggaat om het bericht te posten (probeerde ik net, je moet dus terug ivm die foutmelding van eerder die je NOG niet hebt opgelost ;)) Mag ik ook al iets nieuws bedenken? Of zal ik daar nog ff mee wachten…

  • Marjolijn op 23 april 2007 21:31 om 21:31

  Ow… De koekjes werken toch nog niet zo goed, weg is weer al m’n info. Of ligt dat aan firefox?
  Zijn het wel Sonja Bakker cookies?

  • Casper op 23 april 2007 23:12 om 23:12

  Maar nu werken ze wel hoor ! 🙂 🙂

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.