GB5RC Radio Caroline

GB5RC Ross revenge Radio Caroline

Vanmiddag op 7141KHz contact gehad met de Ross Revenge. Dit is het schip vanwaar in de jaren 80 het piratenstation Radio Caroline z’n uitzendingen verzorgde, nadat de Mi Amigo in 1980 gezonken was. Ik was eigenlijk na één roepje al door de pile-up. Had gisteren net een draadje gespannen voor 40m dus gelijk maar even geprobeerd. +/- 70 Watt was voldoende om het Engelse schip te bereiken. De kaart met retourverzoek zal ik volgende week vanuit engeland verzenden.
Vanmiddag nog even naar Gieten gereisd alwaar we een markt (rommel en braderie) bezocht hebben. Behalve wat wierook voor mij, een ring voor Denise en wat loempia’s en ijsjes, niets aangeschaft. Gelukkig was het weer ons goed gezind. Morgen begint de laatste werkweek voor de vakantie alweer. Ben er blij mee, want echt aan vakantie toe. Verder hebben we nog maar eens wat met de arduino geknutseld. De arduino die als proef in de schuur hangt, en daar het buitenlicht bedient, is van een wachtwoord voorzien. We gaan eens kijken hoe dit verder bevalt. De foto bij het bericht is van Wikimedia Commons.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.