Radiomarkt Beetsterzwaag

Appelscha

Appelscha

Afgelopen zaterdag zijn we naar de radiomarkt in Beetsterzwaag geweest. Deze markt wordt jaarlijks gehouden, maar we waren er eigenlijk nog nooit geweest. Eens moet de eerste keer zijn, en daarom afgelopen zaterdag maar eens naar Beetsterzwaag getogen. We hebben veel gezien, voor herhaling vatbaar. Na de markt zijn we nog even naar Drachten geweest, het was lekker weer dus we hebben ons best vermaakt in het centrum. Op de terugweg in het bos bij Appelscha hebben we nog een aantal caches gezocht, alwaar ook deze foto gemaakt is.
Veltins

Veltins

Zondag moest Albertine werken, en heb ik me dus met Lodewijk en Denise thuis vermaakt. Ik was helaas, of gelukkig, het is net hoe je het uitlegt, vergeten om boodschappen voor het avondeten te doen. Er zat dus niks anders op dan naar Haren in Duitsland te reizen, om daar bij Hubertushof nog eens een hapje te eten. Dat was alweer een tijdje geleden dat we hier zijn geweest, maar het eten was er nog even lekker, en absoluut niet duur. Voor €48,- hadden we met z’n vieren weer een heleboel lekker eten en drinken

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.