Rotterdam

Carlton Oasis

Carlton Oasis

Het is alweer een weekend geleden, maar ik ben nu eenmaal niet zo trouw met het updaten van mijn weblog. We zijn het vorig weekend naar Rotterdam geweest. Het doel was aanvankelijk alleen het vervoer van Dick naar zijn broer verzorgen, die in Spijkenisse in een koor zingt, wat daar een concert bracht. Uiteindelijk zijn ook mijn moeder en Albertine en kinderen aangehaakt. ’s Morgens zijn we eerst naar Nijkerk getogen, voor een bakje bij Wil en Thea, vervolgens naar Spijkenisse voor Gerard. ’s Middags is het gezelschap gesplitst, en zijn we zonder Dick en Irene naar Erik en Rima in Rotterdam geweest. ’s Avonds dan Dick heen en terug naar Spijkenisse gebracht. Mijn moeder was te vermoeid, dus die heeft overgeslagen. In het Carlton Oasis hotel in Spijkenisse kun je goed verblijven. We hadden de suite op het eind van de gang, dat is een fijne luxe kamer. De bank in de zitkamer was als bed voor de kinderen ingericht, en wij hadden een bed in de slaapkamer. Het ontbijt in het hotel, ’s morgens, was voor Lodewijk en Denise het hoogtepunt van het weekend. We hebben ’s morgens nog even een bakje koffie bij tante Hester in Rotterdam gedaan, waarna we de terugtocht aanvaard hebben. Het was een vol weekend waarin we weer veel familie gezien hebben.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.