Duitsland

Denise in McDonald's Papenburg

Denise in McDonald's

We hebben een groot deel van het weekend aan de andere kant van de grens doorgebracht. Zaterdag weinig bijzonders gedaan maar nog wel even boodschappen gedaan in Meppen. Bij toeval zag ik in de drankenwinkel van Marktkauf een fles Absint voor slechts €11,95!!! Je hebt dan 0,7 Liter maar dat is toch echt geen geld. Echt een aanrader als je eens wat bijzonders wilt proberen. Vandaag zijn we wederom de grens over gegaan om te kijken bij het traject van de Transrapid in Lathen. Of deze trein nog rijdt wordt niet helemaal duidelijk maar het bezoekerscentrum in zowel Lathen als Dörpen lijkt wel geopend op doordeweekse dagen. ‘s Zondags in ieder geval gesloten. Je kunt in Lathen in ieder geval wel de treinstellen buiten zien staan. Daarna hebben we even gelopen door Papenburg, waarna we bij McDonald’s in Papenburg even hebben gegeten. Vervolgens terug naar Emmen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.