Back from the lakes

lakesVorige week naar het engelse Lake District geweest. We hebben ons natuurlijk wel weer vermaakt. Ook het weer was weer prachtig. Mooi hoor met die sneeuw. We zijn o.a. geweest bij “The world of Beatrix Potter”, “Hadrians Wall” en nog wat andere zaken die je als toerist niet mag missen. Ik had als experiment een tweetal pakketjes “poste restante” naar het postkantoor bij onze vakantiebestemming laten sturen. Ook dit blijkt goed te werken. Best grappig om een postkantoor in engeland binnen te stappen en te vragen of er nog post voor je gekomen is.
We hebben voor het eerst de oversteek van Ijmuiden naar Newcastle genomen. Hoewel DFDS eerst een beetje moeilijk deed over het babybedje, bleek het allemaal nogal mee te vallen. We hebben ons eigen babybedje in de hut meegenomen en dat paste net. Een aanrader is echter wel, als je het ervoor over hebt, om voor de “commodore class” te gaan. Je hebt dan echt een grote luxe hut.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.