Driving rain

driving_rain_coverZo, WordPress 2.7 dus. Nou dat is niet helemaal zonder slag of stoot gegaan. Het upgraden ging dus helemaal verkeerd, ik had natuurlijk geen backups gemaakt. Ik ben noodgedwongen heel diep in de materie omtrent PHP-databases gedoken. Maar goed, het is allemaal weer terug, de volledig engelstalige installatie nu, want de nederlandstalige versie vernaggelt de boel echt wel wat. Mogelijk moet ik zelf dan maar eens aan het vertalen slaan. Nieuw is nu ook dat het weblog het “nofollow” attribuut weghaalt bij iedereen die al eens op een artikel heeft gereageerd. Dat houdt in dat je eigen site een backlink krijgt. Das leuk voor je eigen pagerank. Als je wilt weten hoe dat precies werkt, Google dan eens op “nofollow”.
Verder heb ik mijn Ebay activiteiten ook maar weer eens opgepakt. Vandaag viel het album “driving rain” van Paul McCartney op de mat. Aangeschaft voor maarliefst £1,-. Met de huidige koers komt dat neer op €1,02 Dat is dus weer een meevaller!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.