Oldenburg
Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets aan het weblog gedaan heb, maar vandaag werd ik erdoor gedwongen door een spammer. Ik krijg op een bepaald bericht wel vaker spam reacties, omdat het blijkt dat dat namelijk op pagina 1 in de zoekresultaten in Google komt. Om niet nog meer verkeer te genereren zal ik daar hier nu niet naar verwijzen. Ik wil echter nog wel opmerken dat als je spam op dit weblog plaatst, je Host-name gelogd wordt en geplaatst wordt op een spamlijst die veel gebruikt wordt door webloggers. Dit weblog checkt ook altijd je host-name, en staat deze op de lijst kun je niet reageren. Spammen kan dus eenmalig, niet alleen op dit weblog maar ook op alle andere die dit systeem gebruiken. Goed dat was het weer dan.

Vorige week Woensdag zijn mijn moeder, Dick, Albertine Lodewijk en ik met z’n vijfen naar Oldenburg gereisd. Je kunt in Niedersachsen op ieder treinstation een kaartje kopen waarmee je voor €27,- met maximaal vijf personen onbeperkt door Niedersachsen kunt reizen. Dit hebben we maar eens uitgeprobeerd, en een reis naar Oldenburg ondernomen. Het is wel even een onderneming, maar erg leuk om te doen. Ook zeker nog eens voor herhaling vatbaar naar een andere bestemming. Oldenburg is een leuke oude stad die zeker wel de moeite waard is om eens te bezoeken. Op de foto zien we Lodewijk als ganzenhoeder.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.