Zo vader zo zoon

lodewijksingles
Lodewijk heeft de singles ontdenkt die hier eigenlijk altijd in de woonkamer staan. Hij is nog niet in staat om te kruipen maar heeft al wel ontdekt dat je met rollen door de kamer ook een eind komt. Zo kun je dus ook de singles bereiken die er altijd staan. Da’s leuk speelgoed.
Ik ben de hele week bezig geweest de pc van mijn moeder weer een beetje werkend te krijgen. Ik heb daarvoor een originele Windows CD met werkende serial. Hier op de keukentafel werkte alles prima. Servicepack 2, updates, alles werkte.
Nu heb ik de PC bij mijn moeder opgesteld en nu vraagt ‘ie een gebruikersnaam en wachtwoord, hoewel ik dit nooit heb ingesteld. Rara hoe kan dat. Hoe dan ook, hij gaat niet werken. Nog maar eens overnieuw installeren dan maar. Pfff.

Morgen naar het lijkt mijn laatste werkdag in de huidige functie. Nouja, ik heb eerst daarna eens anderhalve week vrij. We zien daarna dan wel waar we aan het werk gaan.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.