Blokhut Wodan !!!!

zxcartoon
De PK’s van de ZX hebben eindelijk resultaat opgeleverd. Albertine is bij Roswinkel geflitst met 93 Km/h. Meestal ben ik de pisang als er weer eens een flitser staat, maar gelukkig is nu Albertine ook eens de eer te beurt gevallen.
Vanavond hebben we een blokhut gekocht. Het is namelijk de bedoeling dat het gebeuren voor de winter staat. Dat gaan we in ieder geval proberen. De keus is gevallen op de Wodan van Steenhandel Noord Nederland.
Deze was namelijk in dat formaat (6.00 x 6.00) het voordeligst. Er komt nog wel bijna ?800,- bij voor beits, hardhouten steunbalken en bezorging maar dat mag de pret niet drukken. Als het goed is wordt hij 3 September afgeleverd. We hebben nog genoeg te doen dus de komende tijd.

Ik heb het één en ander aan de lay-out van de site geknutseld. De reden daarvoor is dat ik een dingetje linksonder op de site heb gemaakt die de hoofdonderwerpen van Nu.nl leest. Dat paste allemaal niet zo goed, het vakje was te klein. De site is nu dus 970 pixels breed geworden. Dat is vermoedelijk geen probleem want Google zegt dat slechts 0.8% van mijn bezoekers nog met 800×600 surft. Nouja, die moeten dan maar even naar rechts scrollen om alles te kunnen lezen. De overige 99.2% heeft de site als het goed is, passend in beeld.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.