Pasen

Vannacht weer bijzonder slecht geslapen. Ik dacht altijd als mensen met baby’s dat zeiden, van jaja, dat zal wel. Maar het is dus echt waar. Het slapen gaat ’s nachts telkens met elke drie uur een onderbreking. Dan is het ook nog zo dat een pasgeboren baby eigenlijk je hele leven regeert, en ik dus buiten alles wat er met Lodewijk te maken heeft eigenlijk niets beleef. Ik zei vandaag uit de grap tegen Albertine dat ik blij ben Dinsdag weer aan het werk te mogen; dan krijg ik tenminste weer een beetje rust.

Toch heb ik nog wat tijd gevonden om de site van Het Tuinhuis eindelijk eens af te maken. Wat gelukkig naar mijn volle tevredenheid gelukt is.

paasei (22k image)

Ik zal naar aanleiding van de vraag van Rudolf uit de vorige posting ook gaan proberen om een fotosite met wat foto’s van Lodewijk te maken.

Dat was het dan weer voor vandaag. Ik ga eerst eens weer een tijdje slapen nu.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.