Downloads

De downloadspagina wordt niet echt meer bijgehouden. De programmatjes die hier nog staan zijn dan ook uitsluitend getest op hele oude Windows versies. Geen garantie dat het op de huidige systemen nog werkt!

Yproxy 1.2

Dit is één van de weinige gratis versies van dit programma die nog op internet overleeft. Als je een regelmatig gebruiker van nieuwsgroepen bent, en je hebt outlook express, dan zul je merken dat sommige bestanden (met name mp3’s) gecodeerd zijn. Dit programma zorgt ervoor dat outlook express deze berichten toch kan lezen. In het vakje “NNTP server adress” typ je het IP-adres van je provider, en in het vakje yProxy Adress typ je “localhost”. Stel dan het serveradres van outlook express ook in als “localhost” en dan moet het werken.

   
produkey.jpg

 

 

Windows productcode uitlezen

Je kent het vast wel. Je hebt Windows geïnstalleerd op je pc, alleen de leverancier is vergeten de productcode op de kast te plakken. Deze tool biedt uitkomst, hiermee kun je namelijk de productcode van Windows, Office, en nog een aantal andere softwarepakketten uitlezen.
Sommige antivirussoftware geeft ten onrechte aan dat dit bestand een virus bevat. Dit gebeurt alleen omdat dit bestandje gegevens wil lezen uit een deel van de Windowsinstallatie wat normaal verborgen is.

 

 

Weergave van de titel bij Shoutcast en Zara Radio

Dit programma zorgt ervoor dat de luisteraar van je stream de titel van het spelende nummer in het display van z’n player krijgt, als je streamt met shoutcast en Zararadio. Het werkt heel eenvoudig, gewoon het programma uitvoeren en de benodigde gegevens van je server ingeven. Let op dat je bij “player type” de optie “text file” aanvinkt. En dan nog bij “text file path” het pad naar “CurrentSong.txt” in je ZaraRadio installatie. In de meeste gevallen zal dit zijn : C:Program FilesZaraSoftZaraRadioCurrentSong.txt

 

 

 

Software en handleiding voor de SPI RDS encoder

Als je klikt op de plaajes links, krijg je respectievelijk de software en de gebruiksaanwijzing behorende bij de SPI RDS encoder. Op de foto in de gebruiksaanwijzing staat de SMD uitvoering, maar hij werkt ook voor de “normale” uitvoering.
In de gebruiksaanwijzing staan ook gebruikersnaam en wachtwoord die je voor de software kunt gebruiken.

Software om de titels uit Winamp naar je SPI-RDS te sturen

Dit programmaatje zorgt ervoor dat je SPI-RDS encoder geladen wordt met de spelende titel in Winamp. Ik heb het zelf niet geprobeerd en geef derhalve geen garantie voor de werking ervan.